Hackaday Link-uri: 25 martie 2013

August 27, 2022 0 By zosmi

ilegal, dar impresionant

Vrei o sifon? Doar luați un robot, îl împingeți într-o mașină de vânzare, precum și să vă luați unul. Acest videoclip este incredibil de francez, cu toate acestea, se pare că avem un robot construit personalizat, construit din imprimante vechi, precum și alte motoare diverse, precum și unelte aici. Este într-adevăr destul de impresionant când credeți că aproximativ 16 uncii pot evalua o lire.

Unobtanium.

Bine, avem multe e-mailuri pe linia noastră de vârf pentru asta. Este un grup cumpărați pentru un oscilator programabil pe Tindie. De ce este rece? Ei bine, acest cip (un Si570) este utilizat într-o mare parte a desenelor de radio definite de aplicații software. De asemenea, este incredibil de dificil de găsit dacă nu comandați nenumărate aceste lucruri la un moment dat. Iată o foaie de date, arată acum că unele se dezvoltă cu acest oscilator.

Chiptune / muzică de keygen oriunde

[Huan] are un co-loco’d raspi, precum și un server de media dorit care este oferit oriunde, pe orice tip de dispozitiv. Ceea ce a venit cu el este un serviciu care transmite muzica chiptune de la keygeni preferați. Puteți obține acces la el cu Chrome (nu, nu le conectăm direct la o zmeură PI), precum și este extrem de eficientă – utilizarea lui RAM nu a crescut puțin.

Luați-l pe un avion. Sau trimiteți-l.

[Alex] HackersPace a avut doar o serie de discuții de fulgere, unde oamenii cu prezentări lungi de 45 de minute încearcă să-și condenseze discuțiile în 10 minute. De program HackersPace a avut nevoie de o metodă pentru a păstra orice alt program. Un cronometru simplu de numărătoare inversă a fost atât de plictisitor, așa că au mers cu o bombă falsă, în stil de la Hollywood. Nu, nu explodează, totuși arată într-adevăr, cu adevărat falsă. E un lucru minunat.

Imprimantele au vorbitori acum?

[Ddrboxman] a crezut că repausul său avea nevoie de o notificare frumoasă “imprimată”. După ce a adăugat un piezo la bordul său de electronice, a bătut un hack-ului firmware care joacă acele vechi tonuri de apel Nokia. Tonurile de apel joacă peste Gcode, deci este posibil să aveți avertismente audibile, precum și notificări. Acum, dacă ar putea juca doar șarpele.