Hackaday Link-uri: 15 decembrie 2013

May 9, 2022 0 By zosmi

Vrei să obțină un atașament controler de jocuri pentru iOS la un preț de fund de rocă? [Dumnezeul întunecat] a aflat că Amazon închide hardware-ul Gameloft Duo Gamer pentru $ 6, deoarece hardware-ul nu mai este acceptat de sistemul de operare. El arată cum să funcționeze folosind o aplicație Cydia. [Mulțumesc PRMAN]

[Frank Zhao] a avut un comutator HDMI ieftin, care avea probleme cu o ferăștieră de putere. Opțiunea sa era de a hack într-un port USB pentru a injecta o anumită putere.

Acest hack de siguranță utilizează un ecran LCD ARDUINO pentru a afișa un cod QR. Scanați-l cu un dispozitiv Android și nu mai aveți nevoie de taste! Iată codul REPO și un video demo.

Este interesant să vedem cum o mulțime de locuri Pixelii WS28xx se aprind. Iată o campanie Crowdfunding care utilizează o matrice a pixelilor ca afișaj portabil de jocuri. arata oarecum familiar? Am văzut hardware-ul anterior [retro Brad] (făcut pentru a juca incredibil de pixel bross.) care a folosit în schimb un modul LED. Acest lucru este probabil foarte ușor de a conduce, având în vedere că utilizează date seriale în loc de multiplexare.

Următorul este o sursă de inspirație a robotului. [Ironjungle] a fost greu la locul de muncă construirea unui rover care utilizează rulmenți de busolă pentru navigație.

Ne-a plăcut să vedem un înlocuitor de drop-in pentru proiectele Dioder IKEA, dar dacă aveți nevoie de o putere mult mai multă putere sub capotă, luați comanda acestor lumini colorate cu o zmeură Pi.

Acești norocoși să aibă acces la un tăietor cu laser vor găsi această extensie inkscape pentru balamalele de viață utile.

În cele din urmă, Potus a aruncat gauntletul, încurajând pe toată lumea să învețe cum să programeze prin îndreptarea spre ora programului de cod. Am crezut de mult timp că toată lumea trebuie să aibă un anumit nivel de educație de codificare. Sunteți de acord cu noi? Desigur, obținerea unui astfel de aspect în școală este o provocare monumentală, deci este minunat să vedeți oferte extra-curriculare. De asemenea, credem că hackerii sunt printre cele mai bune forțe de conducere pentru a obține copii o educație tehnică. [Via ADAFRUIT]