Faceți cunoștință cu insigna de conferințe pentru Ladyone 2013

August 19, 2022 0 By zosmi

Conferința de siguranță la Layerone se apropie rapid și [Charliex] face tot posibilul pentru a pune atingerea finisajelor pe insigna de conferințe din acest an.

În jurul perimetrului insignei este de 48 de LED-uri conduse de doi drivere LED. Acest lucru permite un hacking hardware nebun pentru a crea ceva de la un TV-B-Găsit la un ceas bulbdial. Există, de asemenea, câteva comutatoare și senzori suplimentari care pot fi hacked pentru a face unele lucruri interesante, dar în cazul în care această insignă strălucește într-adevăr este adăugarea unui afișaj OLED, permițându-i să se transforme într-un Xmega Xprotolab, un mic osciloscop, analizor de spectru și frecvență generator. Da, această insignă poate fi hacked, dar este, de asemenea, un instrument de hacking.

Există o cantitate excelentă de lucru care a intrat în această insignă, o feat chiar mai mult mai excelentă, având în vedere faptul că Conferința Layerone este acest weekend și PCB-urile pentru aceste insigne nu vor ajunge până mâine. Vom fi primul care vom spune că suntem stăpâni de amânare, dar [Charliex] într-adevăr tăiat aproape aici.