Apple va dezvălui îmbunătățiri pentru Siri, Marzipan, AR, mult mai mult la WWDC 2019

February 9, 2023 0 By zosmi

auzim o mulțime de declarații despre ceea ce ne putem aștepta să vedem când WWDC va începe cu echipament în iunie, precum și în timp ce macOS a fost Numeroasele zvonuri, 9to5Mac a raportat acum pe iOS 13, cu un sprijin îmbunătățit Siri despre care se crede că este la orizont.

Potrivit raportului, WWDC 2019 va include noi funcții de designer care vor permite aplicațiilor să se integreze mult mai ferm cu Siri. Aceste integrări pot include lucruri precum apelarea vocală, căutarea, redarea mass -media, precum și chiar legături de transport, cum ar fi zboruri, trenuri, precum și date terminale de zbor.

Toate acestea fac parte din ceea ce pare a fi o rundă uriașă de lansări atunci când iOS 13, precum și macOS 10.15 terestră la sfârșitul acestui an. Betas -urile preliminare sunt susceptibile să apară în iunie, precum și se formează la fel de mult ca o afacere uriașă. Cadrele care se dezvoltă pe jobul Marzipan existent sunt setate să facă mișcarea aplicațiilor iOS pe Mac și mai ușoare, cu suport pentru funcții Mac, precum Touch Bar, precum și mai multe Windows incluse. Platforma ARKIT a Apple este setată să obțină și câteva abilități noi, cu capacitatea de a găsi poze umane la orizont, pe lângă o aplicație Buddy care va permite proiectanților să producă experiențe AR vizual.

Polenizarea încrucișată a MAC, precum și iOS pare să continue în numeroase moduri, cu extensii de furnizori de date cu privire la prima într-o metodă similară cu cea din urmă. Acest lucru va permite o integrare mai strânsă între Finder, precum și servicii precum Dropbox, precum și alți furnizori de stocare în cloud.

Înapoi la iOS, noi instrumente de proiectare pentru a permite o interacțiune îmbunătățită cu motorul Taptic, precum și gadgeturile de depozitare exterioare sunt la orizont, acestea din urmă fiind o ofertă uriașă pentru cei care utilizează gadgeturi iPad Pro ca șoferi de zi cu zi.

Toate acestea vor ieși pe rufe atunci când WWDC va lua locația în luna iunie viitoare, precum și nu putem aștepta să vedem la ce a lucrat Apple.

(Sursa: 9to5Mac)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Descărcați linkurile IPSW finale iOS 12.2, precum și actualizarea OTA pentru iPhone, precum și iPad

Descărcare: IOS 12.3 Beta 2 IPSW Links, OTA Update împreună cu Beta 2 din MacOS 10.14.5, TVOS 12.3, WatchOS 5.2.1 lansat

Update iOS 12 / 12.1.2 iPhone XS Max Jailbreak oferit de UNC0ver Lead Developer

Starea iOS 12.2 Jailbreak: Iată ce aveți nevoie să știți

Jailbreak iOS 12 / 12.1.2 / 12.1.2 Beta 3 cu UNC0ver, precum și configurat Cydia, iată exact cum [Tutorial]

Cum să downgrade IOS 12.2 la iOS 12.1.4 pe iPhone sau iPad

Puteți respecta noi pe Twitter sau Instagram și chiar vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe Web.