2022 Apple TV a zvonit pentru lansare înainte de sfârșitul anului, iată ce ar putea prezenta

September 5, 2022 0 By zosmi

actualul Apple TV 4K a fost în jur de un an sau ceva, dar ar putea exista o versiune reîmprospătată anunțată înainte de sfârșitul anului.

Am auzit în ultimele luni că Apple lucrează la un nou Apple TV și există câteva lucruri pe care le putem aștepta probabil de la acesta.

În timp ce încă vom primi informații concrete cu privire la ceea ce va presupune zvonul Apple TV Refresh, suntem acum destul de încrezători că va veni după ce Mark Gurman de la Bloomberg a sugerat recent că ar putea ajunge înainte de sfârșitul anului 2022, iar analistul Ming-Chi Kuo a făcut zgomote similare la începutul acestui an.

Acum, MacRumors ne -a amintit toate unele caracteristici pe care le -am putea obține.

Un nou cip este miza de masă în acest moment, cu un nou A14 Bionic probabil să fie upgrade -ul de la mai vechi A12 Bionic. Dincolo de asta, mai mult RAM ar trebui să creeze și performanțe îmbunătățite și probabil o experiență de joc mai bună.

În ceea ce privește extern, noul Apple TV este de așteptat să obțină o nouă telecomandă Siri, după ce codul beta iOS 16 a depășit -o. Puțin cunoscuți despre ce va oferi acea nouă distanță, dar nu putem decât să sperăm că este mai bun decât ultimele câteva. Totuși, sprijinul pentru a găsi prin intermediul unui cip U1 ar fi frumos.

În continuare, preț. Cutiile Apple au fost întotdeauna la sfârșitul costurilor și se speră că următorul Apple TV va fi mai ieftin de data aceasta. Cu Apple se aștepta să organizeze un eveniment în următoarele săptămâni pentru a anunța iPads și Mac -uri, am putea afla destul de curând.

De asemenea, poate doriți să consultați:

Descărcare: iOS 16.1 Beta 4 lansat ca lansare publică

Cum să remediați IOS BAD 16 Battery Life Drain [Ghid]

Jailbreak iOS 16.0.2 pe actualizarea stării iPhone și iPad

IPhone iOS 16 compatibile și acceptate, iPad, IPod Touch Dispozitive

IOS 16 Caracteristici ascunse: 100+ modificări Apple nu ne -a spus

Descărcare: fișier profil OTA iOS 16.0.2, link -uri IPSW lansate

Descărcați link -uri IPSS IPSW finale și instalați pe iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, XR, 8, Plus [Tutorial]

Ne puteți urmări pe Twitter, sau pe Instagram și chiar ca pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple și Web.