2016 MacBook Pro încă pe cale pentru lansarea din octombrie, va funcționa USB-C, precum și Thunderbolt 3

May 12, 2023 0 By zosmi

, chiar atunci când a apărut ca totul mergea pașnic pe frontul Mac, a apărut un nou raport care sugerează că Apple este încă în continuare Urmăriți cu planurile de a introduce noi mașini MacBook Pro în această lună.

S -au vorbit foarte mult despre Apple, precum și despre varietatea de MacBooks a companiei recent. Afacerea a fost în mod obișnuit de așteptat să facă o declarație asociată Mac mai devreme decât mai târziu, care din program ar potoli persoanele care au așteptat să achiziționeze un nou hardware Apple.

Primul lucru care trebuie subliniat chiar aici este că, deși ne-am așteptat întotdeauna să fie dezvăluit un nou soi MacBook Pro să fie dezvăluit în această lună, acest nou raport este disponibil dintr-o publicație care are o înregistrare oarecum hit-and-miss, atunci când este se referă la prezicerea versiunilor de mere. Acest raport cel mai actual legat de MAC citează cei care au oferit întotdeauna furnizori „chinezi de încredere”, de data aceasta sugerează că Apple nu numai că va merge cu o nouă declarație MacBook Pro Variet mâinile, precum și inventarele comercianților de vânzare.

Din perspectiva funcției, raportul continuă să împingă o configurație hardware la care am fost deja în privința rapoartelor anterioare. Este de așteptat un suport de conectare pentru UBS Type-C, precum și Thunderbolt 3, Apple se crede că a luat decizia de a intra într-o nouă lume, renunțând la sprijin pentru Magsafe, precum și Thunderbolt 2, pe lângă pierderea acelor USB standard porturi.

Poate părea un pas puternic gândindu -se exact la cât de multe accesorii sunt în locație cu ajutorul USB, cu toate acestea, așa cum am văzut cu iPhone 7, precum și eliminarea mufei de căști de 3,5 mm, Apple pare să prospere să fie cel mai mare afaceri pentru a lua aceste decizii uriașe de la „curaj”.

În plus, MacBook Pro 2016 2016 este, de asemenea, așteptat să funcționeze o bară OLED Touch, în timp ce integrează, de asemenea, un senzor de ID Touch în butonul de alimentare pentru securitatea biometrică.

Exact același raport încearcă, de asemenea, să se aprofundeze în viitorul potențial al designului Air MacBook, sugerând că afacerea bazată pe Cupertino va întrerupe modelul de aer de 11 inci, cu toate acestea, va menține activul mai mare de 13 inch. Noul accent pe MacBook Air de 13 inci pare să fie condus de existența noului gamă MacBook de 12 inci, ceea ce a determinat Apple să șteargă modelul aerian de 11 inci, precum și să permită ca MacBook să preia domniile.

În prezent, nu este cunoscut exact atunci când Apple va face acest anunț, cu toate acestea este cel puțin liniștitor să auzim încă o sursă sugerează că suntem încă pe cale pentru un anunț din octombrie.

(Sursa: Macotakara [Google Translate], Imagine de top Via: MacBook Pro 2016 Ideea de Martin Hajek)

De asemenea, poate doriți să inspectați:

Jailbreak iOS 10 / 10.1 / 10.0.2 / 10.0.3 pentru iPhone, iPad, iPod Touch [Ultima condiție Actualizare]

Descărcați link -uri iOS 10, 10.1, 10.0.2, 10.0.3 și configurați pe iPhone 7, 6s, 6, Plus, SE, 5S, 5C, 5, iPad, iPod [Tutorial]

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate curentul de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.