În curând veți putea să comentați un comentariu pe Facebook folosind butonul „Răspuns” [imagine]

February 23, 2023 0 By zosmi

cu peste un miliard de utilizatori activi, nu există nicio respingere că Facebook este cea mai mare rețea de socializare de pe planetă, cu toate acestea Dacă ați comparat astăzi experiența bazată pe web cu experiența care a fost introdusă cu adevărat mai întâi cu Facebook în 2004, atunci ar fi abia recunoscută. Ca orice tip de site sau serviciu proeminent, Facebook a evoluat de -a lungul timpului pentru a satisface cererea din ce în ce mai mare, precum și a adăugat – precum și uneori eliminate – caracteristici despre care cred că vor fi de ajutor utilizatorilor. Se pare că cea mai recentă completare a rețelei de socializare ar putea fi disponibilă în tipul unui sistem de comentarii filetat, care reprezintă o mare posibilitate de a declanșa haos pe profiluri dacă se află cu etapa de testare individuală.

Am descoperit recent că inginerii din Palo Alto au făcut față – precum și testarea – un nou sistem de alertă bazat pe zgomot, care este conceput pentru a oferi un ping audibil ori de câte ori un mesaj este primit sau cineva postează ceva direct la un utilizator al unui utilizator Cronologie. Rămâne să se vadă dacă acel concept se ocupă sau nu pentru a -l face pe site -ul online Facebook, gândindu -se la acesta, cel mai probabil, ar determina majoritatea oamenilor nebuni, cu toate acestea, se pare că capacitatea de a răspunde la comentariile private cu privire la starea unei persoane poate fi alături de noi curând.

După cum stau lucrurile în prezent, singura metodă de a răspunde cu adevărat în mod semnificativ la cineva care a comentat o condiție este să vă lăsați propriul comentariu, precum și apoi să etichetați persoana în ea, tastându-și numele, precum și alegerea profilului din pre-populația listă. Cu toate acestea, acel sistem specific are defecte grave în el, din cauza adevărului că puteți eticheta doar oameni care în prezent împărtășesc o conexiune cu dvs. printr -o cerere de prietenie acceptată. Noul sistem ar înlocui această tehnică prezentă, precum și să permită indivizilor să publice comentarii direct altor comentarii despre un statut.

Facebook înșiși au verificat cu adevărat că se află în mijlocul unei faze de testare cu această funcționalitate. Meredith Chin de pe Facebook a specificat că afacerea „testează o nouă metodă pentru a adăuga comentarii la o publicație pe Facebook”, precum și că persoanele fizice vor fi „capabile să răspundă la încă un comentariu în plus față de postarea originală”. Unii oameni pot vedea acest lucru ca o mișcare pozitivă de pe Facebook, care va aduce un pic mai multă putere către individ, precum și, de asemenea, deschide nivelurile de interacțiune între utilizatori, în timp ce alții o pot vedea ca următorul pas înainte de a -i plăcea un like pe site.

Indiferent de opinia personală, nu există nicio asigurare că această funcție va vedea lumina zilei. Cu toate acestea, urmăriți aceste statuturi doar în caz.

(prin Mashable)

Puteți să ne respectați pe Twitter, să ne adăugați la cercul dvs. pe Google+ sau să vă place pagina noastră de Facebook pentru a vă menține la curent cu toate cele mai recente de la Microsoft, Google, Apple, precum și pe web.