În cazul în care cărțile sunt judecate de coperta lor

May 4, 2022 0 By zosmi

Da, Kindles sunt minunate, un computer plin de PDF-uri sunt minunate, iar [Tim Berners-Lee] va scădea probabil în istorie ca mult mai crucială decât [Gutenberg]. Asta nu indică faptul că nu este ceva intangibil cu privire la cărțile care scoate în evidență afecțiunile atât de multe bibliofile. Chiar și o carte plină de pagini goale poate fi o operă de artă la sine și o mulțime de timp în care aceste volume sunt realizate manual.

Acest videoclip al unui volum hardbound realizat de Smith Clear Bookings acoperă întregul proces de la cuvinte pe o pagină la o carte finită. Nu, nu folosesc tipul mobil; Foliile sunt create folosind litografie, dar sortarea, lipirea, coaserea și legarea folios se face în același mod ca și în Evul Mediu.

Următorul este un film teribil din 1968 de către Universitatea de Stat din Iowa privind crearea de instrumente de aur pe volume fine legate de piele. Veți fi apăsat greu pentru a găsi o carte cu Gold Tooling în zilele noastre, dar este încă o tehnică ușor accesibilă pentru biscuiția amatorului industrial.

În primul rând, frunza de aur este aplicată pe coloana vertebrală a unei cărți. Apoi, sculele personalizate sunt încălzite la câteva sute de grade și presate în frunze. Benile de căldură aurul cu pielea și cu design-uri de instrumente personalizate sunt arse în piele. După aceea, frunza excesivă este pur și simplu șters și se naște o carte din piele fină.

Ceea ce se răcește cu privire la bodbinding este faptul că doar despre orice persoană poate face acest lucru. Mergeți la un magazin de artizanat, ridicați niște hardbord și hârtie și legați-vă o carte. Ați putea face un jurnal gol, sau pentru tocilurile de acolo (inclusiv eu), faceți un volum greu legat de standardele de cablare NASA.